plannen

Langzaam aan gaat het weer kriebelen bij manlief. Bij mij kriebelt het altijd, ik zou zo in kunnen stappen en de zon tegemoet kunnen rijden, maar manlief is niet opgegroeid met op vakantie gaan en al helemaal niet spontaan weggaan. Dus die heeft al aardig aan moeten passen in onze (bijna 38 ) jaren samen.

En bovendien is hij ook nog eens een enorme koukleum.

Maar goed, de plannen zijn er.

18 maart gaan we naar de camper expo. Voor overnachten aldaar was ik te laat, dus we laten het even van het weer afhangen of we met de camper gaan en dan elders een plekje zoeken of gewoon met de auto.

Voor de Pasen heb ik een mini camping bij Callantsoog gereserveerd, we zijn niet van reserveren, maar alles was al zo vol hoorde ik op de campergroepen, dat ik het toch maar gedaan heb.

Voor de meivakantie is het plan (maar die kunnen bij ons nog wel eens zomaar veranderen) om via het Gooimeer langs de plaatsjes aan  het IJsselmeer te rijden, en dan via de dijk Enkhuizen-Lelystad naar de andere kant, dan Urk aandoen en Elburg en Harderwijk. We hebben een dag of 10 dus dat komt goed.

 

Voor de zomervakantie is het plan om langs de Duitse Wadden naar de Oostzeekust te rijden en dan een stukje afte zakken en via een leuke route weer naar het westen.

Maar er komen natuurlijk ook nog zat weekeindjes aan en die bekijken we per keer.

Op naar een fijn camperjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *