Weekeinde Beltrum

Vrijdag 26 augustus

We zijn onderweg.
Helaas gelijk in de vrijdagmiddag file. Met 1 van de bruggen dicht en een millieuzone in de binnenstad is er voor ons maar 1 manier om bij vriend Michel te komen. Vandaar uit kijken we even wat Mappie zegt qua files.

Na een toch nog vlotte rit zijn we aangekomen op Erve Roos in Beltrum. Alles geïnstalleerd en heerlijk buiten gezeten.

Na het eten op de fiets naar Beltrum “centrum” voor thoffie met wat erbij. Het gebak was heerlijk volgens de mannen, ik had niets, Maar de bediening waas waardeloos. Neemt de bestelling op en geeft als antwoord op de vraag wat er voor gebak is, ik ga even kijken, Blijft heel lang weg, brengt de drankjes en verteld de keuze, Mannen maken keuze en vervolgens komt het gebak pas lang nadat de koffie op is. En geen verontschuldiging of niks.

 

Zaterdag 27 augustus

Een heerlijke rustige nacht. Straks op de fiets naar Obelink. Onze gasdrukverdeler is stuk en Michel sloeg gisteren een haring van de stormband in 2 stukken.

Hele fijne fietstocht, 17 kilometer en grotendeels over een door het bos lopend fietspad. Michel heeft een neiuwe tafel en een haring. Wij ook nog een stormbandenset. Helaas wisten we niet precies welke gasdrukverdeler we moesten hebben, dus die hebben we niet. We een standaard voor de vuilniszak.

BIj Obelink geluncht.

Op de terug weg langer erover gefietst, want die eigenwijze mannen dachten het beter te weten dan de navigatie.

Zondag 28 augustus

Op de fiets naar Groenlo. Een heel mooi vestingstadje. In Groenlo een terrasje met bittergarnituur gedaan en weer terug gefietst.

Eind van de middag lozen en op weg naar huis. Hele fijne camperplek zonder vaste aankomst en vertrektijden dus we hebben nog heerlijk van de middag kunnen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *