zomervakantie 2020 deel 2

Even wat langer geduurd, maar nergens stabiel internet,

16 juli

Vanmorgen op tijd op. De Arboarts  zou om 9.45 bellen, maar er gebeurde niks ik had blijkbaar niet alleen geen internet, maar totaal geen bereik. Gelukkig kwam er ineens mail binnen en kon ik haar terug bellen.

Daarna reden we weg, zo tegen 11 uur. na eerst geloost en alles te hebben. De te rijden afstand was 270 km, maar binnendoor, door dorpjes, bergen en bossen, was dat best een eind. We dronken Thoffie op een picknickplaats, haalden boodschappen en lunchten maar weer op een picknickplaats.

We staan nu in Le Nayrac, ook een Pas d’etappes plaats.

sitecode 89424

17 juli

We waren laat wakker, daar zo boven op die berg. Het was er heel rustig en toch gingen we verder, de plekken waren zo dat je heel weinig zon had en het voelde niet jofel.

Het lumineuze idee opgevat om richting de kust te rijden. Richting Sete, een mooie maar spannende rit door de bergen. Bij de McD geluncht en toen gaan kijken naar een overnachtingsplekje. Dat was nog niet zo makkelijk, Plekken die schreeuwend duur waren, dan wel vreselijk om te staan.Dus maar doorgereden in de richting van de Lot. Staan nu op Camping de Commanderie in Rustiques, ook een gevalletje vreselijk, maar het werd laat, dus toe maar. Dure camping waar we niet eens konden wassen (buiten gebruik) en waar een plant groeide die rook alsof je omringt was door hele kuddes wietrokers.

18/19/20 juli

Vandaag een stukje noord/west gerden, we staan in Tauriac, weer op een Pas d’etappes plek. Ook een voormalig Municipal, aan een meer en de Dordogne. We hebben de afgelopen 2 dagen ongeveer 650 km gereden en hemelsbreed liggen deze plaats en de berg van 2 dagen geleden maar 150 km uit elkaar. Maar ja eigen schuld, hadden we maar niet op dat domme kustidee moeten komen,

Hier staan we heerlijk en blijven een paar dagen staan. Hele ruime plekken en een bistro bij het meer.

Lekkere rustige dagen gehad, Olli gezwommen in het meer,  we hebben bij de bistro gegeten en vooral veel gerelaxed.

Camping Mas Le Croux sitecode 79162

 

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *